info@topdogplus.nl

Verwijzers

Topdogplus is een onderneming in de vorm van een maatschap. De maatschap bestaat uit de volgende personen: Hanneke Bestebreurtje, Nicole Eggens en Carolien Nijenhuis. 

Topdogplus biedt begeleiding (individueel en systemisch) en ondersteuning op maat aan kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 26 jaar. Deze groep heeft  in meer of mindere mate last van psychosociale en/of psychiatrische problematiek. De hulp wordt geboden met het gebruik van diergeleide interventies waarbij de topdogmethodiek en/of elementen hiervan worden ingezet. Naast hulp aan het kind/jongere kan ook ondersteuning aan ouders geboden worden. 

Topdogplus start met werken in de basis, daar waar vaak verstoringen zijn opgetreden om problemen op te lossen en/of persoonlijke doelstellingen / resultaten te bereiken.

inkontakt

Topdogplus is als onderaannemer gecontracteerd door de zorgaanbieder Jeugdhulp genaamd: InKontakt (gevestigd te Zwolle). InKontakt  is gecontracteerd (ZIN)  om specialistische jeugdhulp te bieden in de regio IJsselland, Midden IJssel Oost Veluwe en Noord Veluwe. Met InKontakt zijn we aanvullend op de eerste lijn. We sluiten aan bij de vraag en leefwereld van de klant(en), werken kleinschalig /systemisch, specialistisch middels de inzet van onze honden gecombineerd met de topdogmethodiek. We zijn flexibel en doen wat nodig is. Zijn SKJ geregistreerd en beschikken over een VOG verklaring.

Wij werken in de volgende regio’s (gemeenten): 

  • regio IJsselland: Zwolle, Kampen, Zwartewaterland, Staphorst, Wijhe/Olst Raalte en Dalfsen.
  • regio Midden IJssel Oost Veluwe: Epe, Hattem en Heerde.
  • regio Noord Veluwe: Oldenbroek en Elburg.

 

Indien je Topdogplus wilt inzetten, kan dat middels een bepaling jeugdhulp van: een huisarts, sociaal wijkteammedewerker en/of jeugdbeschermer. De aanmelding kan vervolgens gedaan worden bij InKontakt, waarna wij kunnen starten met onze hulp. Ook kun je particulier Topdog inzetten, neem hiervoor gerust contact met ons op.