info@topdogplus.nl

Wie zijn wij?

Topdogplus is een maatschap van Nicole Eggens, Carolien Nijenhuis en Hanneke Bestebreurtje.

Nicole Eggens

topdogbasics6

Nicole Startte haar leven met veel dieren (vooral honden) om zich heen, die vervolgens nooit meer zijn weg gegaan. 

In 1999 behaalde ze haar HBO diploma (MWD-GGZ) in Zwolle en in 2006 haar diploma van de Voortgezette Opleiding (VO) MWD-GGZ te Nijmegen. In 2016 is zij met Luxor gestart met de opleiding TOPdog te Doetinchem bij Mens en Hond Consultancy, in februari 2017 heeft zij haar diploma gehaald.

Nicole is vanaf 1999 fulltime werkzaam binnen de jeugdbescherming te Zwolle. In haar werk laat zij zich altijd verwonderen en ontroeren en staat ze hierin met beide benen op de grond. Ze komt voor en achter de deur en hiermee dichtbij veel mensen in allerlei situaties. Nicole vindt het belangrijk de mens in zijn geheel te blijven zien. Hierbij zijn thema’s: vertrouwen, eigenheid, rechtvaardigheid, ontwikkeling en zuiverheid onmiskenbaar. Ze werkt al langere tijd met de hond samen en neemt hem mee, daar waar zij denkt dat hij de mensen kan helpen.

Kijk op topdogbasics.nl

Carolien Nijenhuis

logotopdogmickey

 

ikzorg

Mijn naam is Carolien Nijenhuis, 44 jaar. Binnen ons gezin hebben wij 2 dochters van 14 en 12 jaar en een hond. In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen met de hond, filmpje pakken en lezen. Mijn huidige werkgever is Cibap vakachool.

 

De opleiding Topdog heb ik afgerond in 2017. Ik ben deze opleiding gaan doen omdat ik heb ervaren als zorgboerderij coördinator dat dieren geweldige coaches kunnen zijn en zonder oordeel goed kunnen spiegelen. Het is een leuke, plezierige manier om met verschillende problemen om te gaan en zeer effectief gebleken. Gezien mijn enthousiasme voor Topdog hebben wij besloten om een maatschap op te richten: Topdog+ zodat meer mensen kunnen profiteren van deze methodiek.